Vredesweek

19-27 september

Vrede lijkt vanzelfsprekend. Niets is minder waar. Het vraagt onze blijvende aandacht. Zeker in een tijd van verharding in onze eigen samenleving en non-stop geweld elders.

Maar het kan anders. Sterker nog, dat gebeurt al!

Tijdens de nationale Vredesweek wordt al meer dan 50 jaar met duizenden mensen duidelijk gemaakt dat het ook anders kan. Grote veranderingen beginnen vaak klein. In onze eigen straat en buurt. Samen met scholen en studieverenigingen, kerken en moskeeën, boekhandels, bibliotheken en gemeenten zetten we vrede op de kaart.

De Vredesweek is hét moment om elkaar te ontmoeten. Om te ontdekken wat goed is voor jezelf én voor de ander. Zelfs als we misschien niet in grote groepen bij elkaar kunnen komen vanwege het coronavirus, juist dan. Met het thema “Vrede verbindt verschil!”. Vrede verbindt ons met alle anderen, met elkaar.

Bij de uitgang van de kerkzaal ligt een folder waarin u kunt lezen hoe in Apeldoorn aandacht aan de Vredesweek 2020 wordt besteed. Informatie is ook te vinden op https://vredesweekapeldoorn.nl

 

Nieuwe Website Samuelkerk

De Samuelkerk heeft eindelijk een nieuwe website, en daar zjin we héél blij mee!  cool

 

 

Kerkdiensten

SEP
27
27-09-2020
Kerkdiensten

OCT
4
04-10-2020
Kerkdiensten

OCT
11
11-10-2020
Kerkdiensten

OCT
18
18-10-2020
Kerkdiensten


of bekijk het
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.