Vredesweek

19-27 september

Vrede lijkt vanzelfsprekend. Niets is minder waar. Het vraagt onze blijvende aandacht. Zeker in een tijd van verharding in onze eigen samenleving en non-stop geweld elders.

Maar het kan anders. Sterker nog, dat gebeurt al!

Tijdens de nationale Vredesweek wordt al meer dan 50 jaar met duizenden mensen duidelijk gemaakt dat het ook anders kan. Grote veranderingen beginnen vaak klein. In onze eigen straat en buurt. Samen met scholen en studieverenigingen, kerken en moskeeën, boekhandels, bibliotheken en gemeenten zetten we vrede op de kaart.

De Vredesweek is hét moment om elkaar te ontmoeten. Om te ontdekken wat goed is voor jezelf én voor de ander. Zelfs als we misschien niet in grote groepen bij elkaar kunnen komen vanwege het coronavirus, juist dan. Met het thema “Vrede verbindt verschil!”. Vrede verbindt ons met alle anderen, met elkaar.

Bij de uitgang van de kerkzaal ligt een folder waarin u kunt lezen hoe in Apeldoorn aandacht aan de Vredesweek 2020 wordt besteed. Informatie is ook te vinden op https://vredesweekapeldoorn.nl

Nieuwe Website Samuelkerk

De Samuelkerk heeft eindelijk een nieuwe website, en daar zjin we héél blij mee!  cool

27-09-2020