Opvoeden = verbinden

Uit de praktijk weten we dat het opvoeden van kinderen meer is dan het uitproberen en toepassen van methoden. De werkelijkheid is dat dit niet zo gemakkelijk is. Het met elkaar optrekken valt soms tegen en het gedrag dat ons kind laat zien is niet altijd dat wat deskundigen beloven.

Het is dan fijn als je samen met anderen ervaringen kunt uitwisselen, want er zijn nu eenmaal situaties waar je alleen of met z’n tweeën niet uitkomt. Daarom hebben we als pastoraal team van de Samuelkerk het initiatief genomen om een avond te beleggen over opvoeden. De avond zal worden ingeleid door Bert Reinds, orthopedagoog en opvoedingsdeskundige. Hij heeft inmiddels een hele serie boeken over opvoeden e.d. geschreven. Na zijn inleiding zullen we onder zijn leiding in gesprek met elkaar gaan, over zijn verhaal, over onze eigen ervaringen maar met de bedoeling dat we van elkaar gaan leren en zo inzichten op doen die ons bij de opvoeding van onze kinderen kunnen helpen.

De avond hebben we voorlopig gepland op 10 november 2020 in de Samuelkerk uiteraard wel volgens de dan geldende protocollen!

Wil je erbij zijn, dan kun je je opgeven (onder vermelding van je naam en met hoeveel mensen je denkt te komen) via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bert Reinds - foto CGJO-BelieID

OCT