Opvoeden = verbinden

Uit de praktijk weten we dat het opvoeden van kinderen meer is dan het uitproberen en toepassen van methoden. De werkelijkheid is dat dit niet zo gemakkelijk is. Het met elkaar optrekken valt soms tegen en het gedrag dat ons kind laat zien is niet altijd dat wat deskundigen beloven.

Het is dan fijn als je samen met anderen ervaringen kunt uitwisselen, want er zijn nu eenmaal situaties waar je alleen of met z’n tweeën niet uitkomt. Daarom hebben we als pastoraal team van de Samuelkerk het initiatief genomen om een avond te beleggen over opvoeden. De avond zal worden ingeleid door Bert Reinds, orthopedagoog en opvoedingsdeskundige. Hij heeft inmiddels een hele serie boeken over opvoeden e.d. geschreven. Na zijn inleiding zullen we onder zijn leiding in gesprek met elkaar gaan, over zijn verhaal, over onze eigen ervaringen maar met de bedoeling dat we van elkaar gaan leren en zo inzichten op doen die ons bij de opvoeding van onze kinderen kunnen helpen.

De avond hebben we voorlopig gepland op 10 november 2020 in de Samuelkerk uiteraard wel volgens de dan geldende protocollen!

Wil je erbij zijn, dan kun je je opgeven (onder vermelding van je naam en met hoeveel mensen je denkt te komen) via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bert Reinds - foto CGJO-BelieID

 

Kerkdiensten

OCT
25
25-10-2020
Kerkdiensten

NOV
1
01-11-2020
Kerkdiensten

NOV
8
08-11-2020
Kerkdiensten

NOV
15
15-11-2020
Kerkdiensten


of bekijk het
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.