Samuelkerk zoekt dominee

Twee jaar geleden is onze dominee Machiel Oppenhuizen met pensioen gegaan. Als kerk zijn we op zoek naar een opvolger. We vragen ons dan af welke dominees bij onze gemeente passen. Daaruit volgt een voorstel waar de kerkleden over kunnen stemmen. We hebben nu een stemming gehad, met het resultaat dat we op dominee D.J.T. Hoogenboom uit Utrecht een 'beroep uitbrengen'. Dat betekent dat wij een beroep op hem doen om onze dominee te worden. Dominee Hoogenboom heeft nu drie weken de tijd om daarover te beslissen. Er wordt daarbij ook een nadere kennismaking georganiseerd. Ook zal hij, net als wij, Gods leiding zoeken. We bidden met elkaar dat God duidelijk zal maken of hij onze nieuwe dominee mag worden.

 

Kerkdiensten

OCT
25
25-10-2020
Kerkdiensten

NOV
1
01-11-2020
Kerkdiensten

NOV
8
08-11-2020
Kerkdiensten

NOV
15
15-11-2020
Kerkdiensten


of bekijk het
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.