Samuelkerk zoekt dominee

Twee jaar geleden is onze dominee Machiel Oppenhuizen met pensioen gegaan. Als kerk zijn we op zoek naar een opvolger. We vragen ons dan af welke dominees bij onze gemeente passen. Daaruit volgt een voorstel waar de kerkleden over kunnen stemmen. We hebben nu een stemming gehad, met het resultaat dat we op dominee D.J.T. Hoogenboom uit Utrecht een 'beroep uitbrengen'. Dat betekent dat wij een beroep op hem doen om onze dominee te worden. Dominee Hoogenboom heeft nu drie weken de tijd om daarover te beslissen. Er wordt daarbij ook een nadere kennismaking georganiseerd. Ook zal hij, net als wij, Gods leiding zoeken. We bidden met elkaar dat God duidelijk zal maken of hij onze nieuwe dominee mag worden.

OCT
25-10-2020