Interkerkelijke paaszang Raadhuisplein

Paasmorgen 8.00-8.30 uur

Het Interkerkelijke comité ‘Paaszang Raadhuisplein’ organiseert op zondag 9 april voor de 81ste keer een Paassamenzang op het Raadhuisplein met het zingen van de bekende Paasliederen en een korte meditatie.

Deze jaarlijkse ‘Paasjubel’ is in april 1942 gestart door de gezamenlijke Kerken en het Leger des Heils als daad van verzet tegen de oorlog en bezetting en vanaf die tijd een traditie in Apeldoorn.

We willen jou graag uitnodigen bij deze Paaszang aanwezig te zijn. Samen kunnen we de Paasvreugde uitdragen en elkaar begroeten met de boodschap van Pasen:

‘De Heer is waarlijk opgestaan’.

Door de renovatie van het Marktplein is het niet mogelijk om te parkeren op het Marktplein. Ook de parkeergarage onder het Marktplein is niet open. Parkeren zal dus in de omgeving van het Marktplein moeten, bijv., Stationsstraat, Kerklaan, Paslaan of de parkeergarage Orangerie (uitgang Mariastraat).

info: Interkerkelijk comité Paaszang Apeldoorn, tel.nr. 06-21570656

MRT
26-03-2023 10:00 - 11:00
10.00 student Van der Linden

MRT
26-03-2023 17:00 - 18:30
17.00 Middagdiensten NGK/GKv/CGK

02-04-2023 10:00 - 11:00
10.00 ds. Lieuwe de Jong - Avondmaal

02-04-2023 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering

Klik hier voor informatie over de collecte.