Gebed

Gebedsgroep
De gebedsgroep bestaat uit een aantal gemeenteleden die maandelijks bijeenkomen voor gebed. We bidden en danken samen voor de gemeente, voor gemeenteleden, voor mensen en gebeurtenissen in Nederland en in de wereld. Ook bidden we voor mensen of situaties als daar specifiek om wordt gevraagd.

Gebedsteam
Tijdens de kerkdienst wordt er o.a. gebeden voor gemeenteleden en voor nood in de wereld, dichtbij en veraf. Dit wordt gedaan door één van de leden van het gebedsteam. Ook is het gebedsteam regelmatig beschikbaar voor persoonlijk gebed, na de dienst.

Gebedsbijeenkomst
Verder organiseert het gebedsteam elke zaterdagavond om 19.15u een korte gebedssamenkomst/stilteviering die door één van de leden van het team wordt voorbereid. De coördinatie berust bij Anne-Marie Stomphorst, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je thuis meebidden? Dan kun je de gebedsliturgie van de bijeenkomsten downloaden.

 

Kerkdiensten

JUL
3
03-07-2022 10:00 - 11:00
10.00 ds. J.J. Lof

JUL
3
03-07-2022 18:30 - 19:30
18.30 Leerbijeenkomst

JUL
10
10-07-2022 10:00 - 11:00
10.00 br. Marnix Visscher

JUL
10
10-07-2022 18:30 - 19:30
18.30 Leerbijeenkomst


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.