Geschiedenis

Onze gemeente is bijna 60 jaar, maar heeft oudere wortels. Sinds 1904 is er al een Christelijke Gereformeerde Kerk in Apeldoorn. Onze gemeente bestaat sinds 25 oktober 1960, maar ons kerkgebouw al langer: we gebruiken het sinds 21 december 1956. Eerder dat jaar is de eerste steen gelegd:

Door de jaren heen zijn er nog twee Christelijke Gereformeerde Kerken in onze stad bijgekomen. We werken nauw met hen samen maar ook met de twee Gereformeerde Kerken (de Koningshof en de Voorhof) en de Nederlands Gereformeerde Tabernakelkerk hier in Apeldoorn.

Onze gemeente wordt door bezoekers ervaren als 'open' en 'warm'.

(Dit artikel wordt binnenkort nog verder uitgebreid!)

27-09-2020

04-10-2020