Informatieavond pleegzorg

Kom naar de informatieavond van Timon op 16 april a.s.

Dienst hemelvaartsdag

Op DV donderdag 9 mei, de dag waarop we de hemelvaart van Jezus vieren, willen wij dat weer samen doen met andere christelijke gemeentes in Apeldoorn-Zuid (Tabernakelkerk, Leger des Heils, de Hofstad). Dit vindt plaats in de open lucht bij de Oude Finse School aan de Eksterweg 71-73.

Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie en thee en van 10.00 tot 11.00 uur zullen er overdenkingen worden gehouden, afgewisseld met muziek verzorgd door een muziekgroep die ook de samenzang begeleidt. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om de samenkomst bij te wonen: jong/oud, kerkelijk, niet kerkelijk. Na afloop is er ruim gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie, thee of soep.

Als het weer niet meezit, zal de samenkomst plaats vinden in de Tabernakelkerk, Waalstraat 2.

Gesprekgroep rouw

6 avonden in Apeldoorn, vanaf 16 april

(nieuwe startdatum)

Een stukje over een belangrijk, maar intens thema. Rouw.
De rauwe pijn van het leven en liefhebben. Verdriet dat overkomt en overspoeld.
Tijd nemen en krijgen in de rouw is heel belangrijk. Soms kan het lijken of je vastloopt in dit proces.

Lees meer …Gesprekgroep rouw

Informatieavond Kerk en Vluchteling 16 april

Graag nodigen wij jou uit om op 16 april 2024 vanaf 19.45 uur elkaar weer te ontmoeten. We hebben voor deze avond een aantal mensen bereid gevonden om kennis en ervaringen met ons te delen:

• Ervaringen met vluchtelingen
    Door: Henk Visscher vanuit de Gereformeerde Gemeente Apeldoorn
  • Hoe organiseer je een Meet and Eat
    Door: Celine van Oosterhout van Stichting Present
  • Werken met jonge vluchtelingen
    Door Marc Brunekreeft van stichting Gave

Daarnaast horen we graag welke activiteiten kerken doen en welke ze van plan zijn te ondernemen. Ook willen we jullie informeren over onze coördinerende rol als Stichting Kerk en Vluchteling.

Locatie: de Eben-Haëzerkerk, Zonnedauw 8, 7322 EG Apeldoorn
Inloop vanaf 19.45 uur en aanvang programma om 20.00 uur.

14-04-2024 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering

21-04-2024 10:00 - 11:00
10.00 ds. Gé Drayer

21-04-2024 16:30 - 17:30

Klik hier voor informatie over de collecte.