Kleine viering avondmaal

A.s zondag 1 oktober is er om half vijf weer een kleine viering. Deze is bedoeld voor iedereen, jong en oud, die om wat voor reden dan ook niet in staat is naar de morgendienst te komen. We verwachten ook weer broeders en zusters uit de Tabernakelkerk die 's morgens hun eigen dienst niet kunnen bijwonen.

 

Kerkdiensten

OKT
1
01-10-2023 10:00 - 11:00
10.00 ds. Arjan Witzier - avondmaal

OKT
1
01-10-2023 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering avondmaal

OKT
8

OKT
8
08-10-2023 16:30 - 17:30
16.30 Leerbijeenkomst


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.