De verkenners in Israël

Speciale Israëluitzending voor jongeren

De Verkenners is een videoproject van drie samenwerkende Israëlstichtingen. Zij hebben kort geleden een speciale laagdrempelige live-uitzending verzorgd voor jongeren over de situatie in Israël. Deze uitzending kun je nog steeds bekijken.

Er zijn kritische vragen besproken die alles te maken hebben met de huidige gebeurtenissen in Israël en waarover veel op internet wordt gediscussieerd. Te denken valt aan vragen als: ‘Is de strijd tussen Hamas en Israël wel eerlijk?’ en ‘De mensen in Gaza zitten opgesloten; het is toch logisch dat men voor vrijheid strijdt.’ In de uitzending komen ook personen aan het woord die vanuit Israël meer vertellen over de lokale situatie. Verder worden vragen van jongeren beantwoord. 

Lees meer...

 

Kerkdiensten

DEC
3

DEC
3
03-12-2023 16:30 - 17:30
16.30 Leerbijeenkomst

DEC
10
10-12-2023 10:00 - 11:00
10.00 ds. Jan Markus - Avondmaal

DEC
10
10-12-2023 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering avondmaal


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.