Met Petrus op weg naar Pasen

Project Kindernevendienst en Bijbelklas

Voor de kinderen van de Kindernevendienst en Bijbelklas zijn er zeven zondagen met één verhaallijn. We gaan samen met Petrus op weg naar Pasen. Petrus wil niets liever dan Jezus volgen. Maar juist wanneer de tijd van Jezus’ sterven steeds dichterbij komt, vindt hij het moeilijk om ook met Jezus mee te gaan wanneer Hij moet lijden. Toch leert Petrus, met vallen en opstaan, Jezus’ volgeling te zijn.

Voor in de kerk is er een zevenluik: Elke zondag wordt een nieuw luik aan het vorige luik gekoppeld. Zo groeit het verhaal van Petrus die, met vallen en opstaan, Jezus volgt.

Voor thuis is er een kleine zevenluik. Met dit zevenluik voor gezinnen groeit het verhaal van Petrus die, met vallen en opstaan, Jezus volgt.

Zondag 19 februari staat Matteüs 16:13-23 centraal: Petrus zegt dat Jezus de Messias en de Zoon van God is. Jezus zegt daarop tegen Petrus dat hij de rots is waarop de kerk gebouwd zal worden. Maar als Jezus vertelt dat Hij binnenkort moet lijden en sterven, vindt Petrus dat moeilijk te accepteren.

14-04-2024 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering

21-04-2024 10:00 - 11:00
10.00 ds. Gé Drayer

21-04-2024 16:30 - 17:30

Klik hier voor informatie over de collecte.