Vluchtelingengebedsweek

Van zondag 16 t/m zaterdag 22 juni is de Vluchtelingengebedsweek: dagelijks staan we in gebed stil bij wat vluchtelingen meemaken.

In de gebedsweek leef je een week lang met vluchtelingen mee door te bidden voor hun persoonlijke gebedspunten. Een week lang elke dag een ontmoeting met God en een medemens. Dat verbindt met elkaar.

Wil je meebidden? In de kerk liggen gebedsboekjes. Je kunt ook de dagelijkse gebedsmail aanvragen bij Stichting Gave

 

Kerkdiensten

JUN
23
23-06-2024 10:00 - 11:00
10.00 br. Leo Bil

JUN
23
23-06-2024 16:30 - 17:30
Geen Leerbijeenkomst

JUN
30
30-06-2024 10:00 - 11:00
10.00 ds. Arjan Witzier

JUN
30


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.