Gebed

Gebed kerkdienst
Tijdens de kerkdienst wordt er o.a. gebeden voor gemeenteleden en voor nood in de wereld, dichtbij en veraf. Dit wordt gedaan door één van de leden van het gebedsteam.

Gebedsbijeenkomst
Er is elke zaterdagavond om 19.00u een korte gebedssamenkomst/stilteviering die door één van de leden van het gebedsteam wordt voorbereid. Iedereen is van harte welkom om de gebedsbijeenkomst bij te wonen.

De coördinatie berust bij Anne-Marie Stomphorst, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je thuis meebidden? Dan kun je de gebedsliturgie van de bijeenkomsten downloaden.

Gebedslijn
Het gebedsteam bidt op verzoek voor een persoonlijk aangedragen gebedspunt. Indien gewenst, kan een lid van het gebedsteam telefonisch samen met de aanvrager bidden. De aanvragen voor de gebedslijn kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle aanvragen blijven binnen het gebedsteam.

 

Kerkdiensten

JUN
2

JUN
2
02-06-2024 16:30 - 17:30
16.30 Leerbijeenkomst

JUN
9

JUN
9
09-06-2024 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.