Pastoraat

Binnen de gemeente zorgen we voor elkaar. Pastoraat is zorg in geestelijke zin, elkaar opbouwen in het geloof. Dit mogen we allemaal doen, maar er zijn ook mensen die hier speciaal voor aangesteld zijn. Dit zijn de pastoraal werkers en de jeugd- en wijkouderlingen. Zij bezoeken alle gemeenteleden in principe minimaal één keer per jaar om te horen hoe het gaat. Als er problemen zijn bieden ze een luisterend oor en waar mogelijk helpen ze zoeken naar een oplossing. Als ze merken dat de problemen voor hen te groot of ingewikkeld zijn, kunnen ze ook doorverwijzen.

De pastoraal werkers en ouderlingen komen regelmatig bij elkaar om zich samen steeds verder te ontwikkelen voor hun werk. Daarnaast kunnen ze ook elkaar helpen in de zorg voor de gemeente.

 

Kerkdiensten

JUN
2

JUN
2
02-06-2024 16:30 - 17:30
16.30 Leerbijeenkomst

JUN
9

JUN
9
09-06-2024 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.